'Savršena momčad'

Je li ovo uvreda za Mandžukića? Suigrač zavapio: Ibrahimoviću, vrati se u Juve!

igrač
03.02.2016.
u 20:47

– Obranu bih pojačao Sergijom Ramosom iz Reala, dok bih u veznom redu volio vidjeti Napolijevog Slovaka Mareka Hamšika. Mislim da bi tada imali savršenu momčad – kaže Chiellini.

Stoper Juventusa Giorgio Chiellini otkrio je za talijanske medije što bi učinio da je sportski direktor stare dame, prenosi Vecernji.hr

– Kada bih imao mogućnost dovoditi pojačanja u klub, prvo bih na ljeto doveo napadača Zlatana Ibrahimovića. On je igrač koji jednim potezom može odlučiti utakmicu. Volio bih ga ponovno vidjeti u dresu Juventusa.

Ova Chiellinijeva izjava vjerojatno neće baš naići na odobravanje kod napadača s kojima trenutačno dijeli svlačionicu (Mandžukić, Morata, Dybala, Cuadrado i Zaza) jer vrlo lako bi mogli zaključiti da oni, prema njegovu mišljenju, nisu dovoljno kvalitetni za Juve.

Dodao je i kako ima još igrača s kojima bi volio igrati.

– Obranu bih pojačao Sergijom Ramosom iz Reala, dok bih u veznom redu volio vidjeti Napolijeva Slovaka Mareka Hamšika. Mislim da bi tada imali savršenu momčad, no to su samo fantazije – zaključio je.

Chiellini sigurno neće tako skoro zaigrati s Ibrahimovićem, ali napad Juvea uskoro bi ipak trebao biti pojačan. I to hrvatskim reprezentativcem Marijem Mandžukićem koji se oporavlja brže od najavljenog pa bi mogao konkurirati i za sastav za prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?