NE ZNAJU PRAVILA

Je li to moguće? Izbornik BiH napravio takav gaf da mu se svi smiju

reprezentacija BiH
screenshot/youtube
03.09.2016.
u 18:28

Izbornik BiH U-21 reprezentacije Darko Nestorović, ali i ljudi iz nogometnog saveza BiH, napravili su veliki gaf zbog kojeg im se svi smiju. Naime, reprezentacija BiH u kvalifikacijama za Euro poražena je od Norveške (0:1), a neki standardni reprezentativcu sjedili su na tribinama zbog navodne suspenzije, iako su imali pravo nastupa.

- Bez četiri standardna člana momčadi mi ne možemo igrati u punom kapacitetu. Izostanak jednog igrača bi se osjetio, a nama su nedostajala četvorica. S druge strane, ne mogu zamjeriti ništa ostalim igračima koji su danas nastupili. Borili su se i trudili, a protivnik je bio izuzetno jak, kazao je Nestorović i pojasnio da su Memija i Hadžiahmetović u dosadašnjem dijelu zaradili po dva žuta kartona, što znači automatsku suspenziju.

Međutim, novinarima u BiH to je bilo čudno pa su provjerili pravilnik i došli do informacije da se suspenzija dobiva nakon tri žuta kartona...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije