Judo

JK Neretva ekipno prvi na turniru u Kaknju

16.12.2015.
u 07:30

Turnir je okupio oko 400 natjecatelja iz 25 klubova iz Srbije i BiH, a JK Neretva je prvi put nastupio sa svojim podmlatkom koji je briljirao

S međunarodnog prvenstva "Kakanj Open 2015." za mlađe poletarce, poletarce, pionire, starije pionire i kadete JK Neretva je u svoju riznicu dodao 25 medalja.

Jaka konkurencija

Turnir je okupio oko 400 natjecatelja iz 25 klubova iz Srbije i BiH, a natjecatelji JK Neretva su nastupili prvi put sa svojim podmlatkom koji je briljirao na svom prvom natjecanju. Najmlađi članovi kluba su se okitili medaljama i tako uvelike pomogli u osvajanju pehara za ekipno 1. mjesto i najuspješniju ekipu turnira.

Galebice i galebovi su u Mostar donijeli 13 zlatnih, 6 srebrnih i 5 brončanih medalja, o čemu govori i podatak da se 19 natjecatelja JK Neretva našlo u finalu. Zlatne medalje osvojili su Andrea Glas, Lana Tole, Klara Soldo, Iva Zovko, David Brkić, Martina Rogić, Hrvoje Knezović, Korina Džidić 2 zlatne medalje, Vesna Vukoja, Ante Galić, Srđan Ajvaz, Samuel Matijević.

Srebro: Hugo Kraljević, Sergej Jarendić, Martina Rogić, Stjepan Salmanić, Mate Smiljanić, Srđan Ajvaz. Bronca: Klara Soldo, Petra Tole, Andrea Glas, Karlo Križanac, Vesna Vukoja.

Impresivna statistika

U 2015. godini JK Neretva je ukupno osvojio 239 medalja. Klub je nastupio na natjecateljima u devet država iz šire regije.

- Uistinu smo zadovoljni rezultatima natjecatelja, pogotovu našim podmlatkom. Podsjetimo kako naš klub postoji nepune dvije godine, a do sada smo ostvarili sjajne rezultate u kratkom razdoblju, čime se ne može pohvaliti ni jedan klub u regiji. Ostvarili smo uspjehe na državnim i balkanskim prvenstvima, što smo i potvrdili osvajanjem četiri državne i jedne balkanske medalje, potom plasmanom na Europsko i Svjetsko prvenstvo za kadete, priopćeno je iz kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije