Jose je bivši

Jose Mourinho više nije trener Chelseaja, zna se i nasljednik

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.12.2015.
u 16:11

Prema pisanju gotovo svih engleskih medija Jose Mourinho dobio je otkaz te više nije trener Chelsea. Naslijediti bi ga trebao bivši trener Spursa Juande Ramos

Iako Chelsea to još nije službeno potvrdio, engleski mediji javljaju da Jose Mourinho više nije trener Chelsea!

BBC tako donosi breaking news u kojem javljaju kako je portugalski stručnjak od danas bivši trener londonske momčadi. Presudila mu je grozna sezona u kojoj je Chelsea samo jedan bod od zone ispadanja. 

U 16 kola Premiershipa Chelsea je skupio samo 15 bodova te ima tek četiri povjede. Jedina dobra stvar u katastrofalnoj Chelsea sezoni je plasman u osminu finala Lige prvaka.

Španjolski As pak tvrdi da će ga na klupi naslijediti Juande Ramos. Ramos je trenirao španjolskog velikana Real Madrid, a ima iskustva i u Engleskoj jer je od 2007. do 2008. godine sjedio a klupi Tottenhama.

- Teško da igrači mogu igrati lošije nego dosad. Bili su stvarno grozni. Neki od njih bi se trebali pogledati u ogledalo. Razočarali su klub, a neki od njih uoči sezone pojavili su se s viškom kilograma. To nije profesionalno - komentirao je za BBC bivši engleski i Chelseajev branič Graham Roberts.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije