Locatelli u Torinu

Juventus konačno dogovorio najvažnije ljetno pojačanje, za Pjanića slijedi ključnih 14 dana

17.08.2021.
u 18:16

Talijanski nogometaš Manuel Locatelli postat će novi igrač Juventusa nakon što su čelnici Stare dame nakon mukotrpnih razgovora ipak postigli dogovor sa Sassuolom u vezi s transferom ovog igrača.

Fabrizio Romano tvrdi da će Juventus za ovog igrača platiti Sassuolu 35 milijuna eura, a da će Locatelli potpisati ugovor do 2026. godine.

Dalje se navodi kako bi dogovor trebao biti službeno potvrđen u idućih nekoliko dana, a treba dodati i to da je Locatelli bio glavna meta Juventusa u ovom prijelaznom roku i da se tek sada čelnici Stare dame okreću drugim igračima.

Jedna od glavnih želja torinskog kluba je povratak Miralema Pjanića iz Barcelone, no u posljednjih 14 dana za Staru damu će biti izuzetno teško da osigura dolazak našeg igrača.

Mediji u Italiji navode da je "ključ" ovog transfera odlazak Aarona Ramseyja iz Juventusa, a ako se to ne dogodi, onda će biti izuzetno teško da Pjanića opet vidimo u dresu tima iz Torina.

Čelnici Barcelone posljednjih mjeseci se intenzivno trude da pronađu način za odlazak Pjanića i drugih igrača na koje ne računa trener Ronald Koeman, no najveći problem predstavlja visoka plata koju naš igrač u Španjolskoj ima i koje se u svakom slučaju ne želi tek tako odreći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?