uspjeh plemića

Kadeti HŠK Zrinjski pobjednici 14. Memorijalnog turnira Miroslav "Mican" Kordić

11.07.2019.
u 07:07

Mladi Plemići osvojili su i pojedinačne nagrade na turniru, najbolji igrač, strijelac i vratar turnira dolaze iz HŠK Zrinjski

Na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski odigrane su utakmice 14. memorijalnog turnira Miroslav "Mican" Kordić, a najuspješniji su bili kadeti HŠK Zrinjski.

Turnir je započeo utakmicom između kadeta HŠK Zrinjski i HŠK Posušje, mladi Plemići bili su uspješniji i slavili su s rezultatom 5:0 ( Bošković 2, Sabljić, Šakota, Begluk), objavila je Škola Nogometa HŠK "Zrinjski" Mostar. 

U drugoj utakmici na turnitu uspješniji su bili nogometaši HNK Sloge GV/U 1:1 (2:4 pen.), u susretu za treće mjesto bili su uspješniji nogometaši HNK Tomislav, a kadeti HŠK Zrinjski u finalu su svladali momčad HNK Sloga GV/U rezultatom 6:0 i tako osvojili prvo mjesto na 14. memorijalnom turniru Miroslav "Mican" Kordić.

Mladi Plemići osvojili su i pojedinačne nagrade na turniru, najbolji igrač, strijelac i vratar turnira dolaze iz HŠK Zrinjski:

Petar Sučić najbolji igrač, Franko Sabljić najbolji strijelac, Ivan Barišić najbolji vratar turnira, HŠK Posušje proglašeno je za Fair-play momčad turnira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije