nogomet

Kadeti remizirali s Islandom, još nisu osigurali plasman u elitni krug

13.10.2018.
u 19:39

Kadetska reprezentacija BiH odigrala je u 2. kolu kvalifikacijskog turnira za europsko prvenstvo 2019. godine u Trening centru NSBIH u Zenici protiv Islanda 1:1 pa će za prolaz u elitni krug kvalifikacija morati u utorak, 16. listopda, u Doboju kod Kakanja izvući makar jedan bod protiv Ukrajine.

Puleni izbornika Zorana Erbeza danas poveli su u 44. minuti golom iz slobodnog udarca Faruka Durakovića, što je bio i rezultat prvog poluvremena, iako su u 42. minuti bili ostali bez Davida Pisara. On je kao zadnji igrač obrane oborio Andri Finanra Baldurssona te zaradio crveni karton. 

Golman Nikola Ćetković je u 67. minuti skrivio penal, kada je oborio Baldura Loia Gudlaougssona, a precizan je sa bijele točke bio Isak Johannesson. Island će u utorak u Zenici igrati protiv Gibraltara, kojeg je bh. tim porazio s 8:0, a danas u Doboju kod Kakanja i Ukrajina s čak 11:0. Ukrajina je sada s četiri boda, koliko ima i BiH, Island je treći s dva boda, a Gibraltar bez bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
01:12 14.10.2018.

Doboj kod Kakanja ili Doboj kod Kaknja? Kakam ti se na pismenost.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?