ATRAKTIVNA VODITELJICA

Kako je teško gledati ravno. Zvezdinom treneru ponovno bježao pogled

24.07.2019.
u 11:45

Zvezdin trener na posljednjim presicama suzdržava se poglededati prema voditeljici kako mu mediji ne bi 'prišili' da joj gleda u grudi

Tatjana Šajković vodi emisije na Youtube kanalu beogradske Crvene zvezde i postala je prava medijska zvijezda. Posebnu pažnju privukla je vođenjem konferencija za medije, a na kojima je bio trener Vladan Milojević. 

Zvezdin trener na posljednjim presicama suzdržava se poglededati prema voditeljici kako mu mediji ne bi 'prišili' da joj gleda u grudi. Milojeviću nije svejedno dok sjedi kraj atraktivne voditeljice. 



 

Na početku presice pogled mu je malo pobjegao na njezin duboki dekolte te je primjetio reakciju novinara pa se nasmijao. Zvezda je pred prvim europskim ispitom.

Njegova momčad večeras u Beogradu igra protiv Helsinkija. Finci će doći i otići, ali Tatjana će ostati. Trener će i dalje biti na mukama tijekom sljedećih presica...

- Oduvijek navijam za Crvenu zvezdu. Stariji brat je strastveni navijač, pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice, nisam odustala. Završila sam novinarstvo, a sport je bilo jedino čima sam se željela baviti - kaže Tatjana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije