SAMO DO SUĐENJA

Kakva raskoš! Ronaldinho zatvorsku ćeliju zamijenio pravim luksuzom

08.04.2020.
u 13:55

Ronaldinho i njegov brat do suđenja će biti smješteni u hotelu Palmaroga, koji se nalazi blizu zatvora i bit će pod stalnom policijskom kontrolom

Proslavljeni 40-godišnji brazilski nogometaš Ronaldinho pušten je iz paragvajskog zatvora u kojem je proveo mjesec dana nakon što je sa svojim bratom uhićen pri pokušaju ulaska u zemlju koristeći lažne putovnice, ali će biti i dalje u kućnom pritvoru.
Ronaldinho i njegov brat do suđenja će biti smješteni u hotelu Palmaroga, koji se nalazi blizu zatvora i bit će pod stalnom policijskom kontrolom.

Brazilska legenda je zatvorske prostorije zamijenio pravim luksuzom, a kako to izgleda pogledajte OVDJE 

Sudac Gustavo Amarilla udovoljio je četvrtom zahtjevu Ronaldinhova odvjetnika za revizijom ovoga slučaja, a brazilska nogometna zvijezda puštena je iz zatvora uz jamčevinu od 1,6 milijuna američkih dolara. 

Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis, koji mu je ujedno i menadžer, pokušali su ući u Paragvaj 4. ožujka koristeći krivotvorene putovnice, iako građani Brazila ne moraju koristiti putovnicu za ulazak u svoju susjednu državu.  Braća nisu odmah uhićena već im je kazano da su dužni ostati u hotelskom apartmanu u Asuncionu. Dva dana poslije policija ih je odvela u zatvor, a sudac je odbio puštanje uz jamčevinu, navodeći kao razlog mogućnost bijega dvojice optuženika. Optužba za korištenje krivotvorenih putovnica kasnije je dovela do istrage o mogućem pranju novca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije