između dvije vatre

Kakvu će ulogu u mogućem transferu Dijamanta odigrati Amra Džeko?

Facebook
30.08.2020.
u 19:05

Edin Džeko navodno je blizu odlaska iz Rome i potpisa za Juventus. Dijamant se nakon pet godina nalazi nadomak odlaska iz talijanske prijestolnice, a ove godine na putu mu ne stoji supruga Amra, koja bi uskoro na svijet trebala donijeti još jednu djevojčicu.

Kada se u siječnju 2018. godine Džeko nalazio na korak od Chelseaja, presudna je, navodno, bila Amrina želja za ostankom u Rimu. Slično je bilo i prošle godine kada je kapeten Rome bio pred potpisom za Inter.

Ovoga puta stvari su drugačije. Kako piše Gazzetta, Amra Džeko sada će prepustiti suprugu da sam izabere, prenosi Faktor. 

Edin se nalazi između dvije vatre. U Romi je kapetan, nogometaš od velike važnosti i jedan od najboljih strijelaca u povjesti kluba. Međutim, mogućnosti da nešto osvoji s Vučicom nisu velike.

S druge strane Juventus je izazov. Možda i posljednja prilika u karijeri za igranje na najvišoj razini. Stara dama uvijek ima velike ambicije u Ligi prvaka, a godinama suvereno dominira talijanskim nogometom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije