Jure Zubac

Kapetan KK Široki produljio ugovor

27.06.2019.
u 07:45

Košarkaški pogon Širokog s igračima pod ugovorom još uvijek je, unatoč visokim temperaturama, u blagom trenažnom ciklusu. Još nekoliko dana trenirat će u dvorani na Pecari, a nakon toga za košarkaše koji ne budu u raznim reprezentativnim košarkaškim vrstama, kako Hrvatske tako i Bosne i Hercegovine, uslijedit će odmor.

Brzo se dogovorili

Navijače će svakako razveseliti kako je s kapetanom momčadi Širokog Jurom Zupcem dogovorena suradnja na još jednu natjecateljsku sezonu. Kapetan HKK Široki te novopečeni seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine kazao je nakon potpisa novog ugovora:

- Brzo smo se dogovorili za nastavak suradnje i sretan sam zbog ostanka u najdražem klubu. Prošla sezona bila je sjajna i uistinu nezaboravna.

Nadam se kako će iduća sezona biti također uspješna i kako ćemo se moji suigrači i ja u što boljem izdanju predstaviti u Drugoj regionalnoj ABA ligi - kazao je kapetan Širokobriježana.

U Širokom još uvijek nisu okončani razgovori s glavnim trenerom Danijelom Jusupom. Priča koja je ispričana ovogodišnjim naslovom košarkaškoga prvaka Bosne i Hercegovine želi se nastaviti i očekivati je kako će se razgovori između Uprave kluba i poznatoga trenera uspješno okončati. Ostaje na kraju vidjeti kako će se ti pregovori odvijati.

Raskid s Antom Planinićem

U međuvremenu iz Širokog je stigla informacija kako je došlo do sporazumnoga raskida ugovora s mladim igračem Antom Planinićem, a o mogućim novim kadrovskim rješenjima znat će se nakon imenovanja trenera. Njegove odluke, kako o statusu pojedinih sadašnjim košarkaša ili pak angažiranju novih, bit će presudne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije