Vitežani spremni

Karačić: Čeka nas teška utakmica, ali vjerujem u pobjedu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
09.09.2015.
u 06:30

Trener Vitežana zbog ozljeda neće moći računati na Jurića, Jusufbašića i Jurčevića. Svi ostali su na dispoziciji

Desetodnevnu stanku nogometaši Viteza proveli su radno, petodnevne mini-pripreme održali su na Kupresu gdje su odigrali i trening utakmicu protiv drugoligaša Tomislava i pobijedili rezultatom 5:1. Ostatak stanke radili su u Vitezu i dalo bi se zaključiti kako spremni čekaju današnji susret s neugodnim Olimpicom. - Na Kupresu smo kvalitetno radili, a poseban naglasak stavljali smo na homogenizaciju unutar naših redova, na stvaranje momčadi s elementima druženja, klape, prijateljstva i vjerujem kako smo i na tom planu napravili vrijedne iskorake, kazao je u utorak novinarima trener Viteza Branko Karačić. Kada je u pitanju utakmica s Olimpicom, Karačić je s respektom govorio o ovoj momčadi. - Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Olimpic je godinama u vrhu bh. nogometa, aktualni su osvajači Kupa BiH, imaju puno iskusnih igrača, kao što su vođa momčadi Muharemović, te Regoja, Smajić, Pandža, Raščić... Međutim, mi se ne bojimo, igrat ćemo žustrije i borbenije, drskije, rekao bih nego što smo u 6. kolu igrali protiv Mladosti (1:1). Naravno, sve će to biti u granicama tolerantnog i dopuštenog, naglasio je Karačić i dodao kako ne može računati na Jurića, Jusufbašića i Jurčevića. - Svi ostali su na dispoziciji. Vjerujem da ćemo dobrom igrom, maksimalnim angažmanom i uz nadu da nam sreća neće okrenuti leđa, stići do rezultata. Gosti najavljuju pobjedu, na potpuni uspjeh i mi računamo, pa ćemo vidjeti čiji su aduti bolji. Uvjeren sam, naši.

Gost novinara bio je, prvi put, mladi veznjak Josip Šantić. - Znamo da nas čeka vrlo teška utakmica, u Premijer ligi i nema lakih protivnika. Teško će biti sa snažnim i posebno u gostima opasnim Olimpicom. Ali mi smo spremni. Uvjeren sam da će nas naša kvaliteta, zalaganje i podrška vjernih navijača odvesti do pobjede, poručio je Šantić. Vjerojatni sastav: Živković, Livančić, Jeftić, Pezo, Sadiković, Barišić, Đurić (Basara), Muminović, Šantić Kantar (Pilipović) i Kapetan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije