Bez euforije

Karačić: Čestitam našim igarčima, ali ne smijemo se još opustiti

29.02.2016.
u 08:00

Kada golgeterski do sada neučinkoviti Vitez (17 golova u 18 susreta) protivniku u startu proljetne sezone zabije 6 golova i još propusti isto toliko prilika za još i uvjerljiviju pobjedu, neizostavno se nameće pitanje je li Vitez toliko dobar ili je protivnik (Velež) katastrofalno slab. Odgovor nikako ne može biti jednoznačan, a najbliže istini je konstatacija da su Vitežani odigrali vrlo dobro, a da je Velež bio ispod očekivane razine.

- Igrali smo čvrsto i odgovorno…, što me dodatno raduje jer bez takvog odnosa na terenu ne može se doći do pobjede, pogotovo uvjerljive koju nije lako polučiti ni nad niže razrednim momčadima. Raduje me, također, što su naši nogometaši u istom ritmu nastavili igrati i u drugom dijelu, ne zadovoljavajući se sigurnim vodstvom od 2:0. Čestitam dečkima na pobjedi, na profesionalnom odnosu prema zadacima. Istina, nema razloga za bilo kakvo opuštanje, jer Velež je tek prva savladana prepreka koje nas čeka k ostvarenju zacrtanog cilja, k ostanku u Premijer ligi. Dečki su slobodni do utorka ujutro, kada krećemo s pripremama za sljedeću prepreku, za Mladost iz Doboja kod Kaknja, kazao nam je u subotu navečer neskrivajući zadovoljstvo trener Viteza, iskusni Branko Karačić.

Cijela momčad Viteza igrala je dobro i odgovorno, a prilikom ocjenjivanja igre svakog pojedinca, s vremenske distance od nekoliko sati, zaključili smo da je i Anti Radeljiću bilo mjesto među onim istaknutijim. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije