RUKOMET

Karačić: Šveđanima protiv nas neće biti lako

04.06.2016.
u 09:00

Rukometna reprezentacija BiH ovih se dana priprema u Mostaru za utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa Švedskom. Tim povodom u mostarskom hotelu “Bristol” održana je prigodna konferencija za medije.

- Ovo je jedna od naših najvećih utakmica, poslije igranja s Danskom, Njemačkom, Islandom… Došli smo u situaciju igrati s jednom od najboljih reprezentacija svijeta i lijepo je da mi i oni odlučujemo tko ide na Svjetsko prvenstvo. Nije tajna da su oni favoriti, ali mi imamo snagu braniti se i napadati. Volio bih da je među Šveđanima i Anderson, nije mi neka prednost što neće igrati - kazao je izbornik Marković.

Mostarac Ivan Karačić kazao je kako on i kolege imaju dosta optimizma pred ovu utakmicu.

- Najvažnije je da smo svi zdravi, da dobro radimo na pripremama te da taktičke zamisli izbornika provedemo u djelo. Nitko ne može jamčiti da ćemo proći dalje, ali sigurno da Šveđanima neće biti lako. Imamo se pravo nadati i moja je velika želja odlazak na SP u Francuskoj.

- Bit će to dvije vrhunske utakmice. Ne mogu reći da ćemo pobijediti, ali ćemo se truditi što bolje odigrati, rekao je vratar BiH Benjamin Burić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?