dobre vijesti

Katarinina suigračica: Hitnu smo čekali sat vremena, ležala je paralizirana, sada se oporavlja

29.05.2022.
u 10:28

Rukometašice Lokomotive osvojile su prvenstvo Hrvatske nakon što su u susretu zadnjeg kola pobijedile Umag 36:19, ali sve je palo u drugi plan zbog teške ozljede igračice Umaga Katarine Raspudić koja je nezgodno pala u završnici utakmice i nije se mogla pomaknuti.

Srećom Katarina nije ozbiljnije ozlijeđena iako je u prvi mah sve izgledalo vrlo dramatično.

- Pri skok šutu čudno se zarotirala pod kontaktom, pala je i udarila glavom i tako iskrivljeno ostala, nije se pomaknula - ispričala je za 24sata Katarinina suigračica Nataša Miočinović.

Nakon CT-a glave i leđa, kako doznaju 24sata, utvrdili su joj potres kralježnice. Ostaje na promatranju u bolnici i kako bi mogla obaviti dodatne pretrage. Prve su vijesti u svakom slučaju ohrabrujuće s obzirom na to kako je moglo biti.

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

- Hitnu smo čekali sat vremena, utakmica je bila prekinuta, zvali smo pet-šest puta, oni samo pitaju je li pri svijesti, a cura kako je pala tako je i ostala, nije se pomaknula - opisala je igračica Umaga Nataša Miočinović i nastavila: 

Dodajmo kako je jučer na kraju naslov osvojila Lokomotiva kojoj je to četvrti naslov i prvi nakon 2014. godine i velike dominacije Podravke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?