RASPLET TRIOLOGIJE

Kladionice se pripremile za spektakl: Evo kako procjenjuju šanse Miočića i Cormiera

14.06.2020.
u 13:20

Miočić je prije dvije godine doživio težak nokaut protiv Cormiera i izgubio je titulu, da bi je prošle godine u spektakularnom revanšu vratio. 

Branitelj naslova teške kategorije u UFC-u Stipe Miočić pojas će braniti 15. kolovoza u trećoj uzastopnoj borbi protiv Daniela Cormiera.

Miočić je prije dvije godine doživio težak nokaut protiv Cormiera i izgubio je titulu, da bi je prošle godine u spektakularnom revanšu na isti način i vratio. Sada se očekuje, dakako, epski treći meč, takozvana “majstorica”, u kojoj bi se konačno trebalo saznati tko je najbolji teškaš novije povijesti UFC-a.

A što kažu američke kladionice? Pa možda će vas iznenaditi, ali koeficijenti su vrlo tijesni. Miočić je vrlo blagi favorit s koeficijentom od oko 1.80, dok je Cormier tu negdje s oko 2.05 koeficijentom.

Meč se, kao što smo kazali, održava 15. kolovoza, godinu dana nakon prvog meča, a jedno je sigurno, bez obzira na ishod Daniel Cormier je najavio kako će se nakon njega umiroviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije