nakon pobjede Joshue

Kličko: Nikad se nisam borio s nekim kao što je on

EPA
01.05.2017.
u 08:35

Legendarni ukrajinski boksač Vladimir Kličko je imao samo riječi hvale na račun Anthonyja Joshue koji ga je nakon tehničkog nokauta svladao u boksačkom spektaklu na Wembleyju. 
Kličko se našao u nokadaunu u petoj rundi, da bi iskusni Ukrajinac brzo uzvratio, pa se i Joshua u sljedećoj rundi našao na podu. Ipak, engleski boksač se oporavio, i u 11. rundi nokautirao Klička.  

Kličko je nakon borbe istaknuo kako nije vjerovao da će Joshua ustati nakon njegovog udarca u šestoj rundi, te da "se nikad nije borio s nekim kao što je on", prenosi sportsport.ba. 

"Joshua se razlikuje od svih ostalih", izjavio je Kličko koji se u karijeri borio u 29 mečeva za titulu u teškoj kategoriji. 

"On ima izuzetne atletske sposobnosti, jak je i moćan, posjeduje veliku udaračku snagu. Bilo je nevjerojatno vidjeti ga kako ustaje nakon nokdauna. Mislio sam da neće ustati, ali on je to uradio." 

"Mislim da sam mogao uraditi više da završim borbu nakon što je pao, ali bio sam uvjeren da će biti moja noć pa nisam žurio. Ipak, on je pokazao da je u stanju dobro se oporaviti od nokdauna", rekao je Ukrajinac. 

"Ipak, dosta je ranjiv nakon što ga oborite, možda bi trebao poraditi na tome. Međutim, on je uspio. Ujedinio je titule. Morate to poštovati", rekao je za kraj Kličko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije