Liverpool

Klopp pronašao zamjenu za Lovrena

lovren
12.05.2020.
u 07:51

Branič španjolskog prvoligaša Espanyola Urugvajac Leandro Cabrera (28) mogao bi zamijeniti Dejana Lovrena (30) ukoliko hrvatski reprezentativac ovoga ljeta napusti redove europskog prvaka Liverpoola.

Kako prenosi Marca, menadžer "Redsa" Jurgen Klopp pokazao je veliki interes za 28-godišnjeg Urugvajca koji je u Espanyol stigao u siječnju ove godine iz Getafea za 9 milijuna eura.

U Liverpoolu vjeruju kako bi Cabrera mogao preseliti na Anfield za 15 milijun eura što ne bi trebalo predstavljati veći financijski izazov za europske prvake.

Posljednjih tjedana mediji na "Otoku" pišu kako je Lovrenov odlazak s Anfielda sve izgledniji. Posebice nakon što je Roma opasno 'zagrizla' za braniča svjetskih doprvaka.

Rimljani su još prošlog ljeta pokušali dovesti Lovrena, na koncu im je bio preskup pa su iz Manchester Uniteda posudili Chrisa Smallinga. Englez se na koncu sezone vraća na Old Trafford, a Roma je ponovo 'krenula' po hrvatskog braniča.

Cabrera nije jedini na Kloppovoj listi želja. Spominju se i Napolijev branič Senegalac Kalidou Koulibaly, te Francuzi Tanguy Kouassi (PSG) i Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?