LIVERPOOL

Klopp: Ramos je brutalan, Salaha je oborio poput hrvača!

Reuters/Pixsell
28.07.2018.
u 14:30

Liverpoolov menadžer kritizirao je reakciju Realova kapetana koji je s podsmjehom tada komentirao ozljede među igračima Redsa

Nakon dva mjeseca šutnje menadžer Liverpoola Jürgen Klopp odlučio je otkriti što misli o igri Sergija Ramosa u finalu Lige prvaka. 

U 28. minuti dvoboja Liverpool - Real (1:3) egipatski napadač Mohamed Salah napustio je igru zbog ozljede nakon dvoboja sa stoperom kraljevskog kluba. 

Ramos je tako iz igre izbacio Salaha, a u jednom dvoboju početkom drugog poluvremena u Kijevu laktom je udario vratara Lorisa Kariusa koji je nastavio igrati s potresom mozga.

Liverpoolov menadžer kritizirao je reakciju Realova kapetana koji je s podsmjehom tada komentirao ozljede među igračima Redsa.

- Pogledate li ponovno što se dogodilo, a niste iz Reala, pomislit ćete kako su prekršaji bili nemilosrdni i brutalni. I na SP su suci donosili velike odluke o kojima nitko kasnije nije pričao, ali u ovakvim je situacijama potrebna bolja procjena - rekao je Jürgen Klopp, piše Goal.

Kada će imamo VAR onda se takve situacije trebaju ponovno pregledati. Ma ne, ne samo dati crveni karton, nego pogledati ponovno što se dogodilo i reći: 'Što je to?' - podvukao je Klopp i dodao:

- Sumnjam da ćemo ponovno doživjeti takvo iskustvo - prvo da će netko zabiti lakat vrataru u glavu, a onda najboljeg igrača na sredini terena oboriti poput hrvača i na kraju dobiti utakmicu. To je bila priča čitave utakmice.

- Ramos je nakon toga rekao puno stvari koje mi se nisu svidjele. Kao osobi mi se nisu svidjele njegove reakcije. Njegov je stav bio: 'Kakogod, što hoćete sad od mene? Pa to je normalno.' Ne, nije normalno - dodao je Klopp.

Liverpoolov trener ističe kako od svojih igrača traži da igraju agresivno, ali i 'legalno'.

- Pokušaš li učiniti nešto nesportski, najčešće ćeš biti kažnjen. Možeš biti suspendiran četiri ili pet tjedana. Ali u ovom se slučaju to nije dogodilo - rekao je Jürgen Klopp i zaključio:

- Sudac je trebao imati hrabrosti odlučiti tu utakmicu. Da, ljudi će sada reći da ne znam gubiti, da se žalim i kmečim, ali ne. Prihvatio sam sve što nam se dogodilo, nije baš da prvo pomislim na Ramosa svako jutro kada se probudim.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije