NIJEMCI PIŠU

Kovač odbio engleskog velikana! Je li vrijeme za povratak?

DPA/Pixsell
07.03.2020.
u 14:15

Mediji sa zanimanjem prate zbivanja oko Kovača te su ga već povezivali s nekoliko klubova. Posljednji na tom popisu bio je turski Fenerbahçe

Niko Kovač je lani u studenom otišao s Bayernove klupe. Bivši hrvatski izbornik je s bavarskih bundesligašem osvojio tri trofeja, ali nakon niza slabih rezultata morao je otići iz Münchena.

Od tada je bez posla, no mediji sa zanimanjem prate zbivanja oko Kovača te su ga već povezivali s nekoliko klubova. Posljednji na tom popisu bio je turski Fenerbahçe.

No mnogi su našeg trenera ranije vidjeli na Otoku. Navodno je trebao preuzeti Everton, ali to se nije dogodilo.

'Niko Kovač je odbio Evertonovu ponudu', piše njemački Sport 1.

A iz Berlina stiže vijest kako bi bivši hrvatski izbornik mogao voditi Herthu.

Šef Herthe Michael Preetz počeo je pregovore s Kovačem te ga želi dovesti u klub gdje je počeo nogometnu karijeru, piše Berliner Kurier.

Kovača se s berlinskom Herthom povezivalo i ranije nakon što je u studenom otkaz dobio Ante Čović.

Berlinčani su doveli Jürgena Klinsmanna koji se zadržao desetak tjedana. Hrvatski trener je prije nekoliko dana za Berliner Kurier  izjavio kako se sljedećeg ljeta vraća u akciju.

- Spremam se za povratak. Nije važno hoću li voditi veliki klub poput Bayerna. Radit ću tamo gdje vjerujem da možemo napredovati - rekao je Niko Kovač.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije