NIKO SELI U MÜNCHEN

Kovač posvađao Bayern i Eintracht: Bavarci žestoko odgovorili Bobiću

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
15.04.2018.
u 08:28

- Naš odnos s njim je sada malo u magli - otkrio je Bobić o odnosu s Kovačem

Niko Kovač dan nakon što je imenovan trenerom Bayerna sa svojim je Eintrachtom gostovao u Leverkusenu gdje je domaći Bayer slavio s 4:1. 

- Vjerovali ili ne, meni je ovo bila posve uobičajena utakmica. Moja je duša mirna, kao što je bila jučer, kao što će biti sutra - rekao je Kovač nakon poraza. No zato je prilično oštar bio sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić:

- Naš odnos s njim je sada malo u magli. Iz Bayerna su odgovorili i na prozivke Bobića da su dovođenje Kovača odraditi neprofesionalno.

- Ako je netko bio neprofesionalan, onda je to Fredi Bobić, jer je stavio klauzulu od samo 2,2 milijuna eura za Kovačev odlazak iz kluba i to isključivo i samo za Bayern - otkrio je Uli Hoeness pa dodao da je cijeli posao oko dovođenja Nike odradio Hasan Salihamidžić.

- Ni Rummenigge ni ja nismo pregovarali oko Nikinog angažmana, sve kontakte i dogovor obavio je sportski direktor Hasan Salihamidžić. Ne tajim da sam se vidio s Nikom i to na rođendanu mog šofera, Hrvata kojeg Niko poznaje, ali tada uopće nismo pričali o Bayernu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije