herojski čin

Kovač sredio pljačkaša koji je ukrao novac umirovljeniku!

Sanjin Strukić/PIXSELL
09.05.2017.
u 14:09

Robert Kovač istaknuo se junačkim činom! Vidio je kako pljačkaš otima novac umirovljeniku, nije oklijevao ni sekunde. Izletio je iz restorana i potrčao za razbojnikom koji nije imao šanse. Nakon nekoliko metara, bivši hrvatski reprezentativac, koji je godinama trčao za najbržim napadačima svijeta, stigao je mladića i sapleo ga, piše Goal. 

"Vidi se da je gospodin utreniran", dobacio je njemački policajac novinarima dok je privodio lopova zahvaljujući Robertu Kovaču, bivšem hrvatskom reprezentativcu, danas pomoćniku bratu Niki na klupi Eintrachta.

Priča se brzo proširila njemačkim medijima koji slave herojski čin hrvatskog nogometaša, a incident je potvrdio i glasnogovornik Bundeslige, u kojoj je Eintracht na sigurnom i ugodnom 11. mjestu.

Robert je izašao na večeru u ponedjeljak. Ispred restorana u Eintrachtu je banka iz koje je pred kraj radnog vremena izašao umirovljenik (72). Lopov ga je pričekao, srušio ga i oteo mu novac.  

No nije daleko stigao. Kovaču ni s 43 godine na leđima nije bio problem uhvatiti 15 godina mlađeg razbojnika, a ovo je bio jedan od rijetkih startova s leđa zbog kojih se nije morao bojati sankcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije