Predstavljanje u Madridu

Kovačić: Ronaldo je najveći, a sretan sam i što radim s velikim trenerom

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.08.2015.
u 17:40

Mateo Kovačić danas je prošao liječnički pregled i potpisao za madridski Real do 2021. godine. Nakon što je predstavljen navijačima, Mateo je održao i svoju prvu konferenciju za novinare gdje je još jednom ponovio koliko je sretan.

- Došao sam u najveći klub na svijetu i puno očekujem od sebe, prve su njegove riječi, a medije je zanimalo na kojoj se poziciji vidi.

- Mjesto na kojem se najugodnije osjećam je defanzivni vezni igrač, ali na treneru je da odluči jer mogu igrati na više pozicija, rekao je Kovačić.

Svlačionicu će dijeliti s Lukom Modrićem, suigračem iz reprezentacije i velikim prijateljem.

- Znam da je Luka učinio mnogo po pitanju ovog transfera i mogu samo reći da je on moj veliki prijatelj i da mi je čast što ćemo dijeliti svlačionicu.

Mateo je veliki obožavatelj Cristiana Ronalda.

- Ma svi koji igraju u Realu su fenomenalni, ali Cristianova igra je najuzbudljivija. On je najveći igrač i zabija toliko puno golova.

Jeste li se vidjeli s Benitezom?

- Jesam, došao me pozdraviti i kratko smo razgovarali. Poznajem ga još dok je bio u Napoliju i za mene je veoma važno da radim s tako velikim trenerom.

Objasnio je kako se transfer realizirao.

- Sve se dogodilo jako brzo, u samo tri ili četiri dana. Sve smo se brzo dogovorili, nije bilo potrebno dugo razmišljati. Jako sam sretan što sam ovdje, za kraj je rekao hrvatski veznjak uz poruku "iHala Madrid"!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije