KRUNA LJUBAVI

Kramarić ide pred oltar! Sa zanosnom Mijom u Njemačkoj se sprema se za vjenčanje

Foto: Instagram
1/3
04.11.2020.
u 19:19

Hrvatski nogometni reprezentativac nedavno se pohvalio diplomom svoje odabranice, a sada je otkrio i kako je pred njima veliki dan - vjenčanje!

Da ljubav između hrvatskog nogometnog reprezentativca Andreja Kramarića i njegove djevojke Mije Ćurković cvate dalo se naslutiti još u rujnu kada se igrač njemačkog Hoffenheima pohvalio na Instagramu završetkom studija svoje odabranice. A nakon što je u ruke primila diplomu Veterinarskog fakulteta u Zagrebu te stekla titulu doktorice veterinarske medicine Mia je napustila rodni Zagreb i odselila u Njemačku kod svog Andreja s kojim trenutno kuje velike planove.

Naime, kako piše Gloria, Andrej i Mia trenutno su okupirani pripremama za vjenčanje. Iako nerado govori o svom privatnom životu Andrej je priznao kako će njihova veza nakon tri godine biti okrunjena brakom.

- Osvojila me na prvi pogled - kazao je nogometaš koji se nakon što je prebolio koronavirus u potpunosti posvetio treninzima. O vezi Andreja i Mije javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a izvori bliski paru otkrili su kako se ljubav dogodila godinu dana ranije.

- Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej prošle godine za Story.

Ove godine zajedno su ljetovali na Jadranu. Par je prvo bio na Visu, a zatim su svratili do Korčule te se fotografirali na popularnim ljuljačkama u moru. Kramarić je pri tom pokazao da je u formi, a sjajnim tijelom može se pohvaliti i ponosna novopečena doktorica veterinarske medicine. Prije Mije, Andrej je bio šest godina u vezi s Marinom Pavić s kojom je prekinuo 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije