Plemići uspješni

Krstičević na klupi Zrinjskog bolji od prijatelja Štimca

zri_zad
Zoran Grizelj/Vecernji.ba
25.01.2015.
u 12:01

U prvom prijateljskom susretu u sklopu priprema za nastavak sezone nogometaši mostarskog Zrinjskog pobijedili su u Međugorju momčad hrvatskog prvoligaša Zadar 2:0 objavljeno je u online izdanju Večernjeg lista BiH.

Lijepi uvjeti za igru

Utakmica je odigrana po prohladnom, ali jednim djelom i sunčanom vremenu pred oko 500 gledatelja. Susret je odigran na stadionu s umjetnom travom SC Circle International. Sudio je Darko Obradović iz Stoca, pomoćnicu su bili Dujmović i Sesar iz Mostara, svoj posao su odradili solidno. Strijelac prvog pogotka u 21. minuti bio je novi plemić Ognjen Todorović. S više od 20 metara topovskim udarcem Todorović je loptu poslao u lijevi kut vratara Gluića. Navijači Zrinjskoga cijelim tijekom susreta bodrili su svoju momčad. Trener Zrinjskog Mišo Krstičević inače je dobar Štimčev prijatelj, a u svojoj prvoj utakmici kao trener Zrinjskog uspješno je vodio svoju momčad.

Kompletno izvješće i reakcije nakon utakmice čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije