Nakon poraza od Celja

Krunoslav Jurčić dobio otkaz u Mariboru

Krunoslav Jurcic
01.03.2016.
u 12:47

Bivši trener zagrebačkog Dinama preuzeo je Maribor u kolovozu prošle godine, a presudio mu je subotnji domaći poraz od Celja

Hrvatski nogometni stručnjak Krunoslav Jurčić dobio je otkaz u redovima Maribora nakon šest mjeseci provedenih na klupi slovenskog prvaka.

Bivši trener zagrebačkog Dinama preuzeo je Maribor u kolovozu prošle godine, a presudio mu je subotnji domaći poraz od Celja (0-1) nakon kojeg Maribor ima šest bodova manje od lidera Olimpije, javlja Hina. 

"Maribor se zahvaljuje dosadašnjem treneru na svemu što je učinio za nas u proteklih šest mjeseci. Uprava će uskoro imenovati novog trenera, a jedini kandidat je Darko Milanič", poručili su iz kluba.

Jurčić je u trenerskoj karijeri vodio Istru, Slaven Belupo, Lokomotivu i u tri navrata zagrebački Dinamo s kojim je izborio Ligu prvaka. Zanimljivo, Jurčićevu sudbinu u Mariboru je doživio i Ante Čačić koji je dobio otkaz nakon svega tri mjeseca. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije vodio je Maribor od lipnja do rujna 2013. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?