kup bih

Krupa ostala bez trofeja, ali i kapetana, Vukotić na kraju sezone ide u Belgiju

11.05.2018.
u 11:51

Nogometni klub Krupa ostao je bez trofeja u Kupu, a uskoro će ostati i bez kapetana momčadi te pouzdanog braniča Aleksandra Vukotića.

Krupa propustila prigode

Željezničar je u uzvratnoj utakmici slavio u kanjonu Vrbasa rezultatom 4:0 i zasluženo došao do trofeja. Krupa je svoje prilike propustila na početku susreta, a trener Slobodan Starčević nije bio previše razočaran. Prije utakmice je hrabrio svoje nogometaše, ali izostanci nekoliko ključnih nogometaša su se itekako osjetili na igri Krupe pa su nakon prvoga primljenog pogotka u potpunosti pali.

- Jako se osjetio izostanak najkvalitetnijih nogometaša iz sve tri linije, Radosava Aleksića u obrani, Nikole Dujakovića u veznom redu i Nusmira Fajića u napadu. To nismo uspjeli nadoknaditi. Željezničaru sve čestitke na osvojenom peharu, ali isto tako još veće čestitke zaslužuju moji nogometaši za sve što su pokazali u prvenstvu i Kupu. Ostaje nam završnica prvenstva i finale Kupa Republike Srpske, gdje ćemo ići po trofej, a nadam se kako ćemo za sljedeću sezonu ponovno napraviti kvalitetnu momčad, koja će biti konkurentna za pehar u Kupu BiH, ali i za još bolji plasman u Premijer ligi BiH. Iako smo izgubili 4:0, mislim kako smo, posebno u prvom poluvremenu, bili konkurentni Željezničaru. Imali smo dvije dobre prilike, neke sporne situacije koje ne želim komentirati i da smo u ranoj fazi postigli pogodak, sasvim sigurno bi utakmica otišla u drugom smjeru – rekao je trener Krupe Slobodan Starčević nakon utakmice.

Krupa je, uz trofej, ostala i bez kapetana Aleksandra Vukotića, koji u nedjelju 13. svibnja ide na liječničke preglede u belgijski Beveren, a premijerligaš iz kanjona Vrbasa bi, ako ih Vukotić uspješno prođe, mogao dobiti pristojnu odštetu za bh. uvjete.

Solidna odšteta

Prema nekim nagovještajima, Krupa bi od transfera trebala dobiti 370.000 eura. - U nedjelju idem na završne pregovore i liječničke preglede. Ako sve bude u redu, potpisat ću ugovor na tri godine. Ne znam puno o Beverenu, nisam ih pratio, jer sam bio maksimalno koncentriran na svoje obveze i želju da dođemo do pobjede u Kupu BiH. Ono što sam na prvu vidio je kako se radi o kvalitetnom klubu, i, po meni, Belgija je idealna sredina za moj daljnji razvoj. Želja mi je dodatno napredovati i Beveren će sigurno biti odlična sredina za daljnju afirmaciju – rekao je Vukotić. Spomenuti nogometaš je jedan od onih na koje su oko prethodno bacili neki od najvećih klubova u regiji. Ipak, on će karijeru vjerojatno nastaviti u puno jačoj ligi od ovih. Ostaje vidjeti kako će se dalje razvijati cijela ova priča oko njegova prelaska u Beveren.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije