Krupa

Krupa želi prvu pobjedu nad Zrinjskim

18.11.2017.
u 07:00

Krupa želi protiv Zrinjskog ostvari prvu pobjedu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Dosadašnja dva susreta u kanjonu Vrbasa završena su remijem, dok je aktualni prvak na domaćem terenu sva tri susreta lako riješio u svoju korist. Trener Slobodan Starčević vjeruje kako je njegov sastav spreman ostvariti prvu pobjedu i iskoristi nešto lošiju formu Mostaraca u posljednje vrijeme.

- Zrinjskom je stanka došla u dobrom trenutku da se opet vrati na pravi kolosijek. Oni imaju jako kvalitetan igrački kadar koji će se boriti za naslov prvaka i u prvenstvenoj stanci su sigurno ispravili nedostatke te probleme koje su imali. Mi smo, na drugoj strani, iskoristili stanku da nam se vrate ozlijeđeni igrači i da se kompletiramo. Vjerujem u svoje nogometaše i učinit ćemo sve kako bismo ostvarili prvu pobjedu protiv aktualnog prvaka. Zrinjskom ne prijetimo, smatramo da je i dalje favorit, ali ćemo sa svoje strane uraditi sve kako bismo ostvarili pobjedu kojom bismo napravili veliki korak prema plasmanu među prvih šest ekipa - istaknuo je trener krupe Slobodan Starčević.

Za ovaj susret strateg Krupe ne može računati na napadača Nusmira Fajića i ofenzivnog veznjaka Miljana Ljubenovića.

U sastav se nakon ozljede vraća Ajdin Redžić, ali je pitanje koliku će mu Starčević dati minutažu jer mladi reprezentativac BiH još uvijek nije imao natjecateljskih susreta.

- Njihov izostanak će nam sigurno biti hendikep jer su oni bili u odličnoj formi i teško će biti nadoknaditi učinak koji su imali. Naša je prva želja sačuvati svoj gol i napraviti dobru tranziciju. Svoju prigodu ćemo tražiti iz kontraudara, sigurno imamo tu mogućnost, kao i iz prekida opasnije ugroziti gol Zrinjskog - poručio je Starčević.

Krupa je u Kupu Republike Srpske prošla u polufinale nakon što je svladala Slogu iz Doboja 4:2, a golovima se za mjesto u prvom timu nameće Lazar Marjanović koji je dva puta zatresao mrežu rivala.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?