Premijer liga

Krupa želi Zrinjskom uzvratiti za težak poraz

27.04.2017.
u 07:00

Nogometaši Krupe s puno optimizma dočekuju Zrinjski. Pripreme za ovaj susret uveliko teku, a bod osvojen na Koševu donio je veliko samopouzdanje momčadi Slobodana Starčevića. Napadač Elvir Koljić je prekinuo golgeterski post pogodio mrežu Sarajeva i sada jedva čeka nastavak natjecanja.

- Sigurno kako ćemo imati veliki motiv uzvratiti Zrinjskom za težak poraz u Ligi za prvaka. Mostarci su vrlo kvalitetna momčad, pokazali su to u susretima protiv nas, ali mi ćemo nastojati odigrati maksimalno borbeno. Zrinjski se bori za naslov, a ni nama ne nedostaje motiva. Posljednjim rezultatima smo se vratili u borbu za Europu i dok god budemo imali prigoda nastojat ćemo to i ostvariti. Mostarski klub je vrlo kvalitetan, ne bih izdvajao nikoga i pored toga mislim kako im neće biti lako na našem terenu. Drago mi je što sam se opet upisao u strijelce, bilo mi je to itekako potrebno i vjerujem kako ću do kraja Lige za prvaka ponovo pogađati – rekao je Elvir Koljić, napadač Krupe.

Banjalučki premijerligaš napreduje svakog dana, a o tome kako se radi u ovom kolektivu dovoljno govori i montaža novog semafora koji će premijeru imati na utakmici protiv Zrinjskog. Uprava čini sve da klub ima maksimalne uvjete za normalan rad i već se radi i na realizaciji reflektora pa će Krupa bez problema dobiti licencu za iduću sezonu Premijer lige BIH. U planu su i još neke investicije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije