plato ispod Starog mosta

Lanu Pudar dočekali ovacijama i pljeskom: 'Sezona je bila naporna, ali uspješna, sad mi je potreban odmor'

Foto: N1
1/2
20.08.2022.
u 19:09

Na plato ispod Starog mosta u Mostaru organiziran je doček najbolje bh. plivačice Lane Pudar koja je obradovala sve osvojivši 17. kolovoza zlato na Europskom prvenstvu u Rimu. Lanu su prisutni dočekali ovacijama i pljeskom. 

"Ova sezona je bila naporna i duga, ali i uspješna. Hvala svim ljudima koji me podržavaju, mom timu, obitelji i prijateljima", rekla je Lana. 

"Ne živimo baš u državi koja je dobrom stanju i financije su uvijek problem, ali ja nikada nisam osjetila taj problem i veliko hvala svima zbog toga.", naglasila je Lana. 

"Sada mi je prijeko potreban odmor i pomalo mi je dosta svega", kazala je između ostalog Lana koja će propustiti Svjetsko juniorsko prvenstvo u Peruu te ide na odmor.

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar osvojila je zlato u finalu Europskog prvenstva koje se održalo u Rimu, a natjecala se u disciplini 200 metara delfin. Pudar je utrku završila s vremenom 2:06.81.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije