Rafael Benítez

Laž je da su se igrači sastali i žalili na mene, a Benzema će konkurirati za El Clasico

Rafael Benitez
VL FOTO
20.11.2015.
u 14:45

"Prvo što sam napravio kad se vratio je da sam ga pozdravio i popričao s njim. Želim da se vrati u najboljoj formi", rekao je Benitez o Jamesovom nezadovoljstvu Rafael Benitez  obratio se novinarima uoči sutrašnjeg spektakla na  Santiago Bernabeuu između  Reala  i  Barcelone  te je pritom demantirao napise o nezadovoljstvu igrača kraljevskog kluba.

Prema pisanju španjolskih medija,  Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo i Marcelo  sastali su se s Benitezom kako bi mu se požalili na njegov defenzivni stil igre.

"Vrlo cijenim vaš novinarski posao, ali priča o sastanku je potpuno netočna", rekao je španjolski trener, koji je komentirao navode o nezadovoljstvu  Jamesa Rodrigueza  tretmanom u momčadi nakon ozljede: "Prvo što sam napravio kad se vratio je da sam ga pozdravio i popričao s njim. Želim da se vrati u najboljoj formi, briljantan je igrač." Benitez je otkrio da će  Karim Benzema  konkurirati protiv Barce.

"Benzema je u momčadi, a sutra ćemo odlučiti hoće li igrati ili ne", rekao je Realov strateg i dodao: " Ramos  će igrati,  Navas  je trenirao te će biti u momčadi, po drugi put ove sezone imamo sve igrače na raspolaganju."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije