LOS ANGELES

LeBron James na komemoraciji za Kobeja Bryanta imao jedan zahtjev

Reuters/Pixsell
25.02.2020.
u 21:30

Uvijek smo dijelili tu odlučnost da želimo pobijediti - rekao je LeBron James

U ponedjeljak je u Staples Centeru u Los Angelesu održana komemoracija za košarkaškog velikana Kobeja Bryanta i njegovu 13-godišnju kćer Giannu, koji su zajedno s još sedam osoba prije mjesec dana poginuli u helikopterskoj nesreći.

Komemoracija je održana 24. veljače u počast Bryantu koji je u Lakersima nosio dres s brojem 24 i maloj Gianni koja je Mamba akademiji nosila dres s brojem 2.

Počast košarkaškoj legendi odale su mnoge poznate osobe, ali i neki sadašnji i nekadašnji NBA igrači Russell Westbrook, James Harden, Stephen Curry, Draymond Green, Magic Johnson, Shaquille O'Neal, Michael Jordan...

U Staples Center stigao je i LeBron James, ali ga kamera nije prikazivala. Nije bio ni na fotografijama koje su stizale s komemoracije i to na njegov osobni zahtjev.

- Kobe mi je brat. Od trenutka kad sam ga gledao u srednjoj školi, pa sve dok nisam stigao u NBA s 18 godina i dobro ga upoznao. Uvijek smo dijelili tu odlučnost da želimo pobijediti - rekao je LeBron James.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije