VELIKI ŽUTI

Legenda engleskoga nogometa nasmijala anegdotom o Prosinečkom

Reuters/Pixsell
01.08.2019.
u 21:31

Prisjetio se Crouch i poroka koji je Prosinečki prakticirao čak i u tuš-kabini.

Peter Crouch, velikan engleskog nogometa (možete to shvatiti i doslovno s obzirom na to da je visok 201 centimetar), završio je sredinom srpnja karijeru u 38. godini, a novinaru magazina FourFourTwo Jamesu Mawu bila je to prigoda da se prisjeti intervjua koji su odradili za siječanjsko izdanje 2018. 

Rado je s njim Crouch tada zborio o svemu i svačemu, a u jednom dijelu intervjua dotaknuo se i Roberta Prosinečkog, uz kojeg je igrao početkom ovog tisućljeća u Portsmouthu. Crouch je Prosinečkog zapamtio kao nogometnog genijalca, ali i po poroku od kojeg nije bježao čak ni ispod tuša:

– Bilo je nevjerojatno igrati uz Roberta. Nije se puno kretao, ali nije ni morao. Mislim da je te sezone zabio 19 pogodaka (nije, zabio ih je devet, op.a.), a uz to je bio zaslužan za svih 18 koje sam postigao. Sve te njegove lopte stizale su mi kao na pladnju. 

– Nije mnogo pričao, ali si znao da razumije daleko više nego što želi pokazati. Kada bi čovjek s njim razgovarao nasamo, odgovarao bi na savršenome engleskom, međutim onog trenutka kada bi od njega bilo zatraženo da se više posveti igri bez lopte u obrambenim zadaćama, pravio se da ništa ne razumije – nasmijao je Crouch i dodao:

– Strahovito je puno pušio. Pušio je prije utakmice, pušio je na poluvremenu, pušio je u tuš-kabini, pušio je i nakon utakmice. Crveni Marlboro bio mu je omiljen – istaknuo je Crouch u tom intervjuu koji je spomenuti magazin sada ponovno objavio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije