Suarez optužio upravu

Legenda Intera: Kao 20-godišnjak Kovačić je bio vođa Intera! Prodali ste novog Pirla!

Mateo Kovačić
17.08.2015.
u 17:42

Kovačić ima kvalitetu da postane novi Pirlo. I nemojte mi reći da se bori s obrambenim dijelovima igre jer je u istoj dobi i Pirlo također loše igrao u obrani, ali onda je popravio taj aspekt igre, kazao je 80-godišnji Luis Suarez, legenda Intera

Legendarni Luis Suarez (80), nekdašnji igrač Intera, napao je svoj klub zbog prodaje Matea Kovačića. - Mateo je trebao postati glavna točka Interove budućnosti, istaknuo je Suarez za Gazzettu dello Sport. Čovjek koji je odigrao više od 250 utakmica za Inter usporedio je ovu prodaju, s onom Pirla iz 2001. kada je Andrea otišao u Milan. Sve ostalo je povijest jer je Andrea Pirlo osvojio šest 'scudetta' i dva naslova pobjednika Lige prvaka.

- Kada igra, možete slobodno reći da je na drugoj razini u odnosu na druge. Zbog toga je prikladna usporedba s Pirlom. Andrea je otišao iz kluba jer nisu imali strpljenja da ga pričekaju da sazrije, a zatim je postao igrač kakav su svi znali da će postati. Kovačić ima kvalitetu da postane novi Pirlo. I nemojte mi reći da se bori s obrambenim dijelovima igre jer je u istoj dobi i Pirlo također loše igrao u obrani, ali onda je popravio taj aspekt igre. Momku su potrebni kvalitetniji suigrači, koji bi mu mogli pomoći u napretku. Umjesto toga se našao na poziciji vođe kao 20-godišnjaka i morao je preuzeti neke odgovornosti koje su bile prevelike, tako da su njegovi nedostaci uvećani, a produktivnost je nestala, zaključila je legenda Intera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije