važan apel

Legendarni Vatreni: U rizičnoj je skupini, život mu ovisi i o vama!

Foto: Instagram
19.03.2020.
u 20:04

Uovo nesretno doba kada na stotine ljudi diljem svijeta dnevno umire od koronavirusa, brojne slavne osobe pokušavaju apelirati na savjet građana, zamoliti ih da se pridržavaju naputaka svjetskih zdravstvenih organizacija.

U to ime se oglasio i Ivan Klasnić, nekadašnji proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac, kojega su u životu snašle silne zdravstvene nedaće. 

Podsjetimo, Klasnić je u siječnju 2007. godine doznao da mora na transplataciju bubrega, pa proživio pravi muku jer to nažalost nije išlo tako glatko.

U KBC-u Merkur je 2017. godine obavio i treću transplataciju, pa u četvrtak objavio na svom profilu važnu poruku uz fotografiju iz vremena dok je ležao u zagrebačkoj bolničkoj postelji:

- Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu skupinu. Nažalost, moj imunuloški sistem nije tako dobar kao tvoj, a što je posljedica tri transplantacije bubrega! Molim te nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila. Liječnici i svo bolničko osoblje su dosegnuli svoje granice, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla! - napisao je čovjek koji je za Vatrene upisao 41 nastup i zabio 12 pogodaka i kojeg bi doveli u jako tešku situaciju kada bi mu prenijeli zarazu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije