BILO JE NEIZVJESNO

Liječnici mu nisu dali velike šanse: Sa Schumacherom proveo 5 godina, a sada otkrio stravične detalje!

20.04.2020.
u 18:11

Rubens Barrichello (47) rekorder je po broju utrka (323) SP-a u formuli 1. Legendarni brazilski vozač i nekadašnji kolega Michaela Schumachera, s kojim je bio u Ferrariju od 2000. do 2005. godine, otkrio je šokantan detalj iz svojega života.

Slavni Brazilac ispričao je kako ga je jedan događaj ozbiljno uplašio. Prije dvije godine u siječnju završio je u bolnici nakon što je osjetio jaku glavobolju.

– Bio sam pod tušem i u jednom trenutku osjetio sam jaki bol u glavi. Bilo je nepodnošljivo – otkrio je Rubens i nastavio: – Nisam želio nikoga buditi i samo sam legnuo na pod, baš me jako boljelo. Ali nisam izdržao. Probudio sam suprugu Silvanu, a kada mi je još i pozlilo, shvatio sam da moramo otići u bolnicu.

Barrichello je imao blaži moždani udar, a liječnici su otkrili da ima i benigni tumor. Odmah je završio na operaciji. – Imao sam mali tumor na vratu i odmah su mi to uklonili.

Želio sam da mi to učine bez obzira na to što je bio dobroćudan. To bi naraslo, pa nisam želio da mi smeta dok vozim – rekao je Rubens Barrichello i dodao: – Liječnici su mi poslije rekli da će moj opravak teći sporo. Nisu mi davali previše šanse da ću se potpuno oporaviti. Rubens Barrichello prestao se utrkivati 2011. godine, a tijekom karijere osvojio je 11 Grand Prix naslova u formuli 1. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije