ZVIJEZDA PSG-A

Liverpool nudi astronomski iznos za Kyliana Mbappéa

Reuters/Pixsell
08.11.2019.
u 17:15

Mbappé trenutačno ima ugovor do ljeta 2022. godine, koji mu godišnje donosi 17,5 milijuna eura, a pariški dnevnik Le Parisien navodi kako bi novi ugovor trebao biti sličan Neymarovom, koji zarađuje oko 40 milijuna eura po sezoni

Aktualni europski nogometni prvak Liverpool spreman je ponuditi Paris Saint-Germainu astronomskih 250 milijuna eura za francuskog napadača Kyliana Mbappéa (20), prenose engleski mediji.

Liverpool je navodno spreman pustiti egipatskog napadača Mohameda Salaha u Real Madrid za 150 milijuna eura, a umjesto njega na Anfield dovesti sjajnog Francuza.

Prema pisanju engleskih novina, Mbappé bi u dresu Redsa zarađivao 40 milijuna eura po sezoni. Pitanje je samo je li francuski prvak spreman pustiti mladu zvijezdu. Na Parku prinčeva pripremaju novi, daleko izdašniji ugovor za jednog od najboljih napadača svijeta.

Mbappé trenutačno ima ugovor do ljeta 2022. godine, koji mu godišnje donosi 17,5 milijuna eura, a pariški dnevnik Le Parisien navodi kako bi novi ugovor trebao biti sličan Neymarovom, koji zarađuje oko 40 milijuna eura po sezoni. Mbappé je uoči početka ove sezone nagovijestio kako je spremna za nove izazove u karijeri. - Mislim da sam dostigao prvu ili drugu prekretnicu u karijeri - rekao je u svibnju dodavši:

- Možda je vrijeme za veću odgovornost. Mladi napadač je u PSG stigao u kolovozu 2017. iz Monaca za 145 milijuna eura. Kada bi se realizirao njegov transfer u Liverpool, bio bi to rekordni posao u povijesti nogometa. Dosadašnji rekord drži upravo PSG koji je u srpnju 2017. za Brazilca Neymara platio Barceloni čak 222 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?