S EUROPSKIH TERENA

Liverpoola nadjačao Leicester, Lovren igrao cijelu utakmicu

23.09.2017.
u 21:48

U 6. kolu njemačke lige Borussia iz Dortmunda je na svom terenu deklasirala imenjakinju iz Moenchengladbacha sa 6:1 (3:0) i vratila se na vrh ljestvice

Nogometaši Liverpoola svladali su kao gosti u susretu 6. kola Premier lige Leicester sa 3:2 (2:1) i s nova se tri boda probili na peto mjesto ljestvice.

Gosti su poveli sa 2:0 preko Salaha (15) i Coutinha (23), no domaći su se vratili u igru golom Okazakija (45+3) na samom kraju prvog poluvremena. Kapetan Liverpoola Henderson (68) vratio je svojoj momčadi prednost od dva gola, ali odmah potom Vardy (69) je smanjio na 3:2. Imao je napadač Leicestera veliku priliku i za izjednačenje, ali je njegov udarac sa 11 metara u 71. minuti obranio Mignolet. Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool koji sada ima 11 bodova, kao i četvrti Tottenham te šesti Watford. Leicester je 16. s četiri boda.

U posljednjoj utakmici subotnjeg rasporeda 6. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Dortmunda je na svom terenu deklasirala imenjakinju iz Moenchengladbacha sa 6:1 (3:0) i vratila se na vrh ljestvice. Goste je s dva gola načeo Philipp (28, 38), potom je uslijedio "hat-trick" Aubameyanga (45, 49, 62), na 5-1 smanjio je Stindl (66), a konačni rezultat postavio je Weigl (79). Sastav iz Dortmunda sada ima 16 bodova, dva više od drugog Hoffenheima, a tri od trećeg Bayerna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije