Veličanstven doček

Ljubuški dočekao srebrne rukometaše, pogledajte kako je bilo

Foto: Ivan Kaleb
1/18
28.01.2020.
u 15:00

Tisuće Ljubušaka okupilo se u dvorani kako bi dočekali svoje Kauboje, Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića.

S velikom ljubavlju, ponosom i poštovanjem Ljubuški je dočekao, pozdravio i izrazio zahvalnost i poštovanje svojim mladim momcima, srebrnim rukometašima, koji su ih proteklih dana oduševljavali i radovali i pronosili njihov grad diljem Europe i svijeta.

Gradska sportska dvorana bila je prepuna Ljubušaka svih uzrasta, ali i posjetitelja iz drugih mjesta u Hercegovini, koji su zadivljeni njihovim uspjehom i postignućem.

Ozračje je bilo izvanredno, razdragano i veselo protkano domoljubnim osjećajima i glazbom, a vrhunac i posebni trenuci bili su kad su se na pozornicu penjali pojedinačno Josip Šarac, Matej Hrstić i David Mandić.

Nakon euforičnog pozdravljanja, pljeskanja i uzvika posebice mladih posjetitelja, slavljenici su publici uputili prigodne riječi zahvale za doček koji će, kako su rekli, pamtiti cijeloga života, ali i zrele poruke mladima da se bave sportom i zaželjeli da u budućnosti bude još ovakvih događaja.

Pozdravne riječi uputio je ljubuški gradonačelnik Nevenko Barbarić, u ime svih Ljubušanki i Ljubušaka i u svoje osobno ime pozdravio je rukometaše, čestitao im, izrazio dobrodošlicu.

- Svojim igrama, osvojenom srebrnom medaljom zlatnoga sjaja, cijeloj Hrvatskoj, Hercegovini, svom Ljubuškom priredili ste trenutke oduševljenja, ponosa... Cjelokupnu javnost nanovo podsjetili na ljubuško sportsko čudo, najljepšu sportsku priču, ponos ovoga grada - RK Izviđač. Svima vama želim puno ovakvih trenutaka, puno sportskih uspjeha, dobro zdravlje i još jednom - iskrene čestitke i iskrena hvala! - rekao je gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić i uručio Davidu, Mateju i Josipu prigodne darove.

Čestitke, blagoslov i prigodni dar uputio im je i uručio humački gvardijan fra Dario Dodig.

1/18

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije