LJETNI TRANSFERI

Lovren odigrao zadnju utakmicu za Liverpool? Englezi otkrili s kim pregovara!

DPA/Pixsell
01.07.2019.
u 19:00

Boban je navodno kontaktirao i Luku Modrića, međutim čini se da od toga neće biti ništa

Nije čudno što razni svjetski mediji vežu hrvatske reprezentativce uz AC Milan otkako je Zvonimir Boban preuzeo visoku funkciju u slavnom talijanskom klubu.  

Tuttosport je je još u ponedjeljak ujutro izvijestio da je Luka Modrić velika Bobanova želja, a sada se oglasio i Daily Mail, čiji novinar tvrdi da su predstavnici Dejana Lovrena sletjeli u Milano!

Pregovore će, ističe, u ime Liverpoolova braniča voditi Predrag Mijatović, koji će za stol s čelnicima AC Milana sjesti kao predstavnik menadžera Vlade Lemića.

I dok je Modrić navodno Bobanu već kazao da ne misli napuštati Real, dolazak Lovrena čini se daleko izvjesnijim budući da je branič pao u drugi plan u momčadi Jürgena Kloppa.

Pitanja je mnogo, a najprije valja pričekati hoće li klubovi pronaći zajednički jezik vezan uz odštetu. Aktualni prvak Europe, naime, želi na Lovrenovom transferu zaraditi između 25 i 30 milijuna funti. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?