Redsi prvaci nakon 30 godina

Lovren prvi Hrvat osvajač Premier lige! S kraljem iz Kraljeve Sutjeske slavili deseci tisuća ljudi

26.06.2020.
u 08:16

Pobjedom Chelseja nad Manchester Cityjem (2:1) u 31. kolu engleske Premier lige, Liverpool je postao prvak!

Neposredno nakon susreta intervju je za program Sky Sportsa dao Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp kojeg su potpuno savladale emocije. Slavni Nijemac jedva se suzdržavao da ne pusti suzu.

"Ovo je nevjerojatno i više nego li sam sanjao. Fascinantan je osjećaj biti prvak s ovim klubom. Kenny (Dalglish), ovo je i za tebe, ovo je i za Stevieja (Gerrarda), ovo je za sve vas", rekao je Klopp u program Sky Sportsa.

Dan 25. lipnja 2020. godine tako je postao datum koji je ušao u povijest Liverpoola i datum koji će odsad ustati posebno urezan u klupskoj povijesti.

"Ne mogu biti ponosniji na svoj trenerski stožer, ne mogu biti ponosniji na ono što smo u Liverpoolu napravili. Bila je to uzbudljiva vožnja od samoga starta", dodao je Klopp.

Dejan Lovren postao je prvi Hrvat u povijesti koji je postao prvak, a nakon utakmice je objavio poruku: Snovi postaju stvarnost!

Deseci tisuća ljudi unatoč strogim mjerama zbog koronavirusa okupirali su ulice Liverpoola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije