NEPRIMJERENO PONAŠANJE

Lovren se mora kontrolirati, šteta što je primitivizmom odgovorio na španjolsku bahatost

17.11.2018.
u 10:30

Nijedan član vatrenih ne smije si dopustiti da protivnike nazove pi*kama

Spektakularni golovi, spektakularna pobjeda, spektakularno ozračje. Sve smo to vidjeli prekjučer u Maksimiru zahvaljujući našim reprezentativcima. A zbog Dejana Lovrena vidjeli smo, nažalost, i popriličnu dozu primitivizma. 

“U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi” izjava je koje se Lovren očito ne drži jer videouradak koji je snimio odmah poslije pobjede protiv Španjolaca zaista je skandalozan i pokazuje da hrvatski stoper uopće ne poštuje suparnika.

Opijen velikom pobjedom, Lovren se išao obračunati sa svojim starim “prijateljem” Sergijem Ramosom, a usput je i španjolske reprezentativce prozvao pi*kama.

– Aha, ahaaa, 3:2. Pa ti pričaj, majstore, na konferenciji. Majstoreee! To su pi*ke obične – recitirao je na videu Lovren ne misleći pritom o tome da ga na društvenim mrežama prate i brojna djeca, mladi nogometaši koji u njemu vide uzora.

Glavna meta videouratka očito je bio Sergio Ramos, s kojim se Lovren prepucavao posljednjih dana, no ta prepucavanja imala su do četvrtka granicu, a onda ju je Lovren itekako prešao.

Poslije je Dejan u izjavama za medije objasnio da ga je iživciralo što im španjolski nogometaši nisu čestitali na pobjedi, izuzev jednog igrača, Alvara Morate. Dodao je i da su bili vrlo bahati i arogantni na terenu tijekom cijele utakmice.

Šteta samo što je na tu španjolsku bahatost i aroganciju odgovorio primitivizmom!

Ne radi se to tako, Dejane, nijedan hrvatski reprezentativac ne smije si dopustiti spuštanje na takav nivo. Lovren mora shvatiti da je on uzor mnogim mladim nogometašima, a s ovakvim glupostima neće ih naučiti ničem dobrom.

Da je Lovren pogriješio, najbolje potvrđuje i komentar kapetana Luke Modrića koji je Lovrenovu “nabrijanost” na Španjolce komentirao sljedećim riječima:

– Ne bih ulazio u Lovrenove izjave, on je u zadnje vrijeme nabrijan na Španjolce. Meni je ionako nebitno jesu li nas ili nisu pozdravili nakon utakmice, bitno mi je samo da smo pobijedili.

A Dejan je mjeru neukusnog ponašanja prevršio već mnogo puta. Ne samo u odnosu sa suparnicima već i s novinarima. Pa je tako na svako kritičko pisanje o sebi odgovarao bahatošću i arogancijom. A tu svoju primitivnu stranu pokazao je i prije neki dan kada ga je naš fotoreporter fotografirao sa suprugom Anitom, na što je hrvatski reprezentativac oštro reagirao: “Samo se usudi objaviti ove fotografije!” A svojedobno je preko Instagrama prijetio i jednom navijaču koji se usudio kritizirati ponašanje njegova brata Davora na jednoj utakmici mlade reprezentacije.

Očito je da Lovren ima problema s kontroliranjem emocija. Ali vrijeme je da ih nauči kontrolirati, za svoje dobro, ali i dobro cijele reprezentacije jer, umjesto o vrhunskoj igri Jedvaja, Modrića, Rakitića i društva, neki su strani mediji jučer pisali o “primitivcu iz hrvatske reprezentacije”. 

 

Komentara 1

Avatar tabasko
tabasko
12:37 17.11.2018.

Hi hi hi hi novinar Karlo Latinski, aj u kuj.....c .....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?