LIVERPOOL SLAVI

Lovren: Sve je bilo savršeno do tog trenutka i tih riječi

Reuters/Pixsell
12.12.2018.
u 10:00

- Da sam znao da će ovako braniti, platio bih Alissona duplo - rekao je Klopp.

Liverpool je minimalnih 1:0 pobijedio Napoli te tako osigurao osminu finala Lige prvaka. 

Gol odluke zabio je Mohamed Salah u 34. minuti, no malo bi to redsima značilo da u posljednjim minutama utakmice nevjerojatnom obranom Alisson Becker nije skinuo zicer Arkadiuszu Miliku.

- Sretan sam i ponosan. Hvala Anfieldu. Nemam riječi kako ovo opisati. Salah je zabio nevjerojatan gol, a nemam pojma kako je Alisson ono obranio. Bila je ovo luda utakmica, ali bili smo spremni za ovo - rekao je trener redsa Jürgen Klopp pa u šali dobacio:

- Da sam znao da će ovako braniti, platio bih Alissona duplo. 

Liverpool će se tako naći na ždrijebu osmine finala u ponedjeljak, a potencijalni protivnici su mu zasad Barcelona, Real, Borussia Dortmund i Porto.

- Uoči početnog zvižduka nisam bio siguran hoćemo li biti u ždrijebu, a sada me iskreno briga koga ćemo izvući - zaključio je Klopp.

Dejan Lovren priliku za igru dobio je u samoj završnici utakmici, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka morao je na doping kontrolu.

- Kakva večer na Anfieldu. Samo Anfield to može. Odličan posao dečki. Sve je bilo savršeno do trenutka kada sam čuo svoje ime i riječi 'doping kontorla' - na Instagramu je napisao Lovren.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije