Kratko i jasno

Lovren: Vic od penala

lovren
PIXSELL/VEČERNJI LIST
19.06.2021.
u 11:48

Nekako su svi odmahnuli rukom nakon poraza od Engleza u prvom kolu skupine D na Euru 2020, jer kao to su Englezi pa nema veze - Česi su pak u očiju sviju nas bili prava šansa za prve bodove i Hrvatska ih je u tom susretu i uzela. No, ne tri kao što su se mnogi nadali, već samo jedan nakon remija (1:1). Sada zezanja više nema, sve je kristalno jasno - vatreni u zadnjoj utakmici protiv Škotske u utorak moraju pobijediti kako bi prošli skupinu.

Dejan Lovren skrivio je penal zbog kojeg je Hrvatska morala loviti zaostatak, no svjestan je i da igra cijele vrste nije bila na najboljem nivou.

– Ne znam kako sam drugačije mogao skočiti i držati ruke prilikom skoka, nego onako kako sam napravio protiv Schicka. Osim toga, ja njega uopće nisam vidio. Uostalom, kako da skačem, kao svijeća, ruku uz tijelo? To je nemoguće. Što se tiče naše igre, neke stvari ne štimaju. Ne znam što se čekalo? Da oni odigraju svoje poluvrijeme? Nije svemu kraj, ima još jedna utakmica i ja vjerujem u ovu momčad. Navijačima poručujem da ćemo protiv Škotske dati više od ovoga. Nemamo se što lagati. Mi smo u nekim situacijama poluaktivni umjesto da ih stisnemo. U prvih deset minuta imali su oni ni sam ne znam koliko centaršuteva. Ne znam zašto smo im to dopustili.

Kasnije se oglasio i na Twittwru:

- Vic od penala - kratko je napisao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?