novi ugovor

Lovrenu ugovor do 2021. i 6,1 milijuna eura godišnje

Getty
28.04.2017.
u 13:43

Trener Jürgen Klopp bio je posebno zadovoljan što je jedan od njegovih glavnih igrača produžio vjernost klubu s Anfielda

Dejan Lovren potpisao je s Liverpoolom novi četvertogodišnji ugovor, s mogućnošću produljenja za još jednu godinu.
Novi ugovor hrvatskom braniču garantira plaću od 100.000 funti tjedno, što znači da će godišnje biti bogatiji za nešto više od 6,1 milijuna eura, piše Goal.

Lovren je na Anfield stigao u ljeto 2014. iz Southamptona, te se vrlo brzo prometnuo u jednog od ključnih braniča redsa.

"Već sam u nekoliko navrata rekao da sam sretan ovdje. Bilo je teško na početku, ali  sve sam bolji. Želim još napredovati i pokazati kvalitetu", rekao je Lovren pa nastavio:

"Sljedeće sezone pokušat ćemo opet osvojiti što je više bodova moguće, no prvo treba završiti ovu sezonu i kvalificirati se u Ligu prvaka. Bio bih glup da ne vjerujem da to možemo ostvariti. Nažalost ove sezone imali smo dosta problema s ozljedama, no i dalje smo velika momčad s puno talenata"

"Klopp me dosta promijenio, ali ne samo mene. On je tek tu godinu i pol, no svi vide veliku promjenu. S njegovim idejama i planovima, to može samo biti pozitivna priča."

"Nikad neću zaboraviti utakmicu protiv Borussije. To će uvijek biti zapisano u povijest kluba, navijači, ljudi, svi će se toga sjećati. Ja želim ostati zapamćen kao igrač koji je davao sve na terenu za ovaj klub."

Foto: Facebook/ Naš potok
Facebook

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije