S VJENČANJA

Ludo zaljubljeni kao prvog dana! Raquel objavila dosad neviđenu fotku s Rakitićem

13.04.2021.
u 19:35

Supruga nogometaša Ivana Rakitića Raquel Mauri nedavno je u povodu 8. godišnjice braka pratiteljima na Instagramu pokazala dosad neviđenu fotografiju s vjenčanja para.

Lijepa Raquel Mauri, supruga hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića, nerijetko na društvenim mrežama objavljuje pojedinosti iz njihovog veselog obiteljskog života. Uvijek nasmijana i puna podrške svom Ivanu, Raquel mu je čestitala godišnjicu braka uz prigodnu i dosad neviđenu fotografiju s njihovog vjenčanja.
 
 
"Sretna godišnjica, ljubavi, osam godina u braku te volim, moja najbolja odluka. Da, uvijek da", napisala je zaljubljena Raquel koju je Ivan nekoliko puta morao nagovarati da izađu na prvi spoj. Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.
 
- Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - rekao je tada Rakitić. Skladan par je u braku dobio i dvije kćeri, a uz već spomenutu Altheu kojoj je šest godina imaju i trogodišnju kći Adaru. Raquel na Instagramu ima 708 tisuća pratitelja, a svoje objave posvećuj posvećuje najčešće obitelji ili modi kojoj je jako vjerna. Ranije ovog mjeseca pozirala je sa sestrom Irene, što nije prošlo nezapaženo pa su tako zaradile brojne komplimente.
 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije