PREDSTAVIO AUTOBIOGRAFIJU

Luka Modrić: Djeci bih preporučio da čitaju, a u sjećanju su mi ostali Robinson Crusoe i Heidi

Marko Pavić
17.11.2019.
u 16:15

Ljubitelj sam čitanja sportskih autobiografija, pročitao sam ih dosta, a posljednja koja me oduševila je ona Andrea Agassija - dodao je Modrić čija će se knjiga uskoro prevesti na 12 jezika.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije predstavio je na Interliberu u Zagrebu svoju autobiografiju ‘Moja igra’ kou distribuciji Večernjeg lista može naći na kioscima po cijeni od 129 kuna.

- Htio sam uvijek napisati, ali na to sam se odlučio nakon Svjetskog prvenstva jer mi je za knjigu nedostajao uspjeh s reprezentacijom - rekao je Modrić pred okupljenim mnoštvom, a posebno su oduševljena bila brojna djeca koja su došla vidjeti svog idola.

- Ljubitelj sam čitanja sportskih autobiografija, pročitao sam ih dosta, a posljednja koja me oduševila je ona Andrea Agassija - dodao je Modrić čija će se knjiga uskoro prevesti na 12 jezika.

Što bi preporučio djeci da čitaju?

- Ostao mi je u sjećanju Robinson Crusoe i Heidi. Djeci bih preporučio da uzmu malo vremena i svakodnevno čitaju knjige.

Video pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije