ODLIČAN LUKA

Luku oduševile ovacije, suigrač mu opalio popriličan 'šamar'

Reuters/Pixsell
20.09.2018.
u 10:20

- Svakim danom osjećam se sve bolje, nadam se da ću uskoro biti na razini iz prošle sezone. S Kroosom i Casemirom se osjećam jako ugodno na terenu, znamo se i zatvorenih očiju.

Luka Modrić odigrao je 85 minuta u pobjedi Reala 3:0 protiv Rome u prvom kolu Lige prvaka.  

U 58. minuti sjajno je asistirao Garethu Baleu za drugi gol kraljeva, a u 85. minuti ispraćen je s terena uz skandiranje: 'Zlatna lopta, Zlatna lopta'.

- Bili smo momčad od prvog do zadnjeg sučevog zvižduka, stvorili puno prilika iz kojih smo mogli zabiti i više golova. Bila je ovo jedna naša jako dobra utakmica - rekao je nakon utakmice Modrić pa nastavio:

- Svakim danom osjećam se sve bolje, nadam se da ću uskoro biti na razini iz prošle sezone. S Kroosom i Casemirom se osjećam jako ugodno na terenu, znamo se i zatvorenih očiju.

Progovorio je Modrić i o ovacijama Bernabeua.

- Sretan sam što su tribine pjevale o Zlatnoj lopti, sretan sam i zbog lijepih riječi suigrača i navijača. Naravno da bih volio osvojiti tu nagradu, no nisam time opsjednut niti o tome razmišljam. Individualna priznanja su sjajna, no ako ih ne osvojim baš ništa se ne mijenja.

I dok su većina suigrača i navijači uvjereni da Luki treba pripasti Zlatna lopta, suigrač Casemiro dao mu je poprilični 'šamar' i reako da svoj glas daje Cristianu Ronaldu.

- Ove je godine Luka bio spektakularan, ali ja bih Zlatnu loptu dao Cristianu Ronaldu jer je bio najbolji kroz cijelu prošlu sezonu - rekao je Brazilac.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije