Bilić:

Ma, kakav pritisak? Borba za Ligu prvaka je samo užitak!

slaven bilic
21.03.2016.
u 16:55

Da je netko uoči prvenstva rekao da ćemo osam utakmica prije kraja biti u izravnoj borbi za Ligu prvaka, odrezali bi mu ruku. Zašto ne bi sanjali? Želimo to mjesto i borit ćemo ...

West Ham Slavena Bilića nakon 30 kola Premiershipa drži peto mjesto sa samo jednim bodom manje od četvrtog Manchester Cityja i mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Bivši hrvatski izbornik na čelu 'čekićara' ističe kako je borba za mjesto u najelitnijem svjetskom natjecanju užitak i zabava, a nikako pritisak. Klub iz istočnog Londona već sada bi bio četvrti, no u subotu je Chelsea na Stamford Bridgeu uspio 'iščupati' bod penalom Fabregasa u 89. minuti utakmice koja je na kraju završila 2:2. 

"Ovo je situacija koju bi trebali cijeniti i u kojoj bi trebali uživati. Volio bih da smo u ovoj situaciji svake godine. Znate što je pritisak? To osjećaju Newcastle, Aston Villa i Sunderland koji se bore za život. Tada se broje svaki golovi", rekao je Bilić pa dodao:

"Nema ništa bolje od pozitivnog pritiska. Mislim da mojim igračima sada ne treba nikakav krizni sastanak. Oni uživaju u svemu i treniraju kako treba. Nadam se da svi moji igrači razmišljaju na način: "Igramo dobro. kad je sljedeća utakmica? Nije lako, ali ako ćemo nastaviti igrati kako igramo do sada, imamo odlične šanse za pobjedu." I onda to isto čine u sljedećoj utakmici.. pa sljedećoj utakmici... i onda svi skupa vidimo gdje će nas to odvesti", pojasnio je Bilić. 

"Da je netko uoči prvenstva rekao da ćemo osam utakmica prije kraja biti u izravnoj borbi za Ligu prvaka, odrezali bi mu ruku. Zašto ne bi sanjali? Želimo to mjesto i borit ćemo se za njega do samog kraja", dodao je lijevi bek Aaron Cresswell. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije