Trener Dinama

Mamić nasmijan i sretan, ali je otkrio i jednu zabrinjavajuću vijest...

zoran mamić
11.12.2020.
u 08:51

Trener Modrih Zoran Mamić nasmijan i sretan nakon još jednog, povijesnog uspjeha svog kluba. - Čestitke momčadi na sjajnoj igri i sjajnom rezultatu. U 80 posto vremena smo odigrali odličnu utakmicu. Sa suradnicima i igračima sam podijelio da nas može uzdrmati ako primimo gol i to se dogodilo. Ipak, prvih 45 minuta i većina drugog dijela nam služe na čast, možemo biti sretni i ponosni, uživati u pobjedi. Nažalost, kod nad je to samo večeras jer već u nedjelju nas čeka derbi protiv Rijeke - kazao je.

Otkrio je i da će Marin Leovac dobio četiri kopče na glavi, a prati se stanje i s kapetanom Ademijem. Svi se nadaju da neće dugo izbivati, ali bez kapetana dugoročno stanje bi bilo zabrinjavajuće.

Mamić je čestitao i Rijeci zbog pobjede nad AZ-om i na lijepoj prezentaciji hrvatskog nogometa.

Trener svjetskih rekordera po broju minuta bez primljenog pogotka u europskim natjecanjima istaknuo je mogućnost da Gvardiol ostane u Dinamu. - Njegovi kapaciteti su jako, jako veliki. Daj mu Bože zdravlja. Njegova glava, energija, pozitiva uz sve nogometne kvalitete koje ima, preduvjeti su da će dogurati daleko u karijeri. Ne mogu sa sigurnošću kazati hoće li do ljeta ostati u Dinamu, iako sam prilično siguran da hoće! Razgovarao sam nekoliko puta s Leipzigom posljednjih desetak dana, imat ćemo odgovor za sedam do deset dana. Njima se jako sviđa da je Dinamo prošao grupnu fazu, a Joško je izrazio želju da bi ostao do ljeta kod nas. Vjerujem da ćemo postići dogovor da ostane kod nas - kazao je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sajko
Sajko
10:31 11.12.2020.

ono prvo poluvrijeme najbolje je koje sam ja ikad gledao Dinamo u Europi

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije